«Спортивна зима» у Волинській області

 25.03.2017
Волинська область

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом освіти, науки і молоді Волинської облдержадміністрації провели за Всеукраїнською програмою фізкультурно-оздоровчі заходи «Спортивна зима» серед загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» огляд-конкурс на краще проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів за місцем навчання, проживання та відпочинку як на вулиці, так і в пристосованих для занять фізичною культурою приміщень. Акція тривала з 1 грудня 2016 року по 28 лютого 2017 року з метою реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».

Програма заходів також включала проведення на відповідних територіях області різноманітних фізкультурно-оздоровчих заходів з метою залучення населення об’єднаних громад до рухової активності та пропаганди здорового способу життя.

У рамках заходу змагання проводились серед дітей та осіб, які займаються у місцевих центрах фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Після розгляду матеріалів (відео, фотографій, малюнків), оргкомітетом були визначені переможці та призери Всеукраїнських спортивно-масових заходів в зимовий період «Спортивна зима» у 2017 році, кращими роботами визнано:

Серед дошкільних навчальних закладів:

- ДНЗ «Веселка» с. Жидичин Ківецівського району;

- ДНЗ (ясла-садок) № 22 Луцької міської ради;

- Цуманський ДНЗ «Сонечко» Ківецівського району.

Серед загальноосвітніх шкіл:

- ЗОШ І-ІІ ст. с. Мельники-Мостище Камінь-Каширського району;

- ЗОШ І-ІІ ст. с. Муравище Ківецівського району;

- ЗОШ І-ІІ ст. м. Нововолинська.

Серед місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх»:

- КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Конкурс малюнку серед дошкільних навчальних закладів:

- ДНЗ № 2 м. Ківерці – Боярчук Дарина та Боярчук Данило.

Серед загальноосвітніх шкіл:

- ЗОШ І-ІІ ст. смт. Олика Ківецівського району – Чухалевич Тетяна.

Нагородження переможців та призерів буде здійснюватись під час урочистої церемонії «Спортивне сузір’я – 2017».