«Спортивне сузір’я – 2016» на Волині

 30.12.2016
Волинська область

27.10.2016 року Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації в приміщені центру науково-технічної творчості учнівської молоді провели спортивне свято на якому підвели підсумки фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за 2016 рік за місцем проживання та відпочинку.

Привітальним словом виступив директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад, заступник голови Волинського відділення НОК Микола Зайченко, заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця.

У заході прийняли участь працівники місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також переможці та призери обласних та Всеукраїнських заходів та огляд конкурсів.

На святі для учасників заходу з культурною програмою виступили вихованці центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Нагородження проходило у номінаціях за підсумками проведення:

1. Обласні спортивно-масові заходи в зимовий період «Спортивна зима»:

- І місце – НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» с.Клепачів

- І місце –ДНЗ ясла-садок №3 «Лісова казка» м.Ківерці

2. Обласний огляд-конкурс «Рух заради здоров’я» на краще проведення ранкової гімнастики серед дошкільних навчальних закладів та гімнастики до занять у загальноосвітніх навчальних закладах області з нагоди Всесвітнього дня здоров’я:

- І місце – ЗОШ І-ІІ ст.. с.Муравище Ківерцівського району.

- І місце – Раково Ліський ДНЗ «Колосок» Камінь-Каширського району.

 

3. Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» по облаштуванню спортивних майданчиків за місцем проживання та відпочинку:

І місце – Ковельський район

ІІ місце – Камінь-Каширський район

ІІІ місце – м. Луцьк

А також був відзначений Ковельський МЦФЗН «Спорт для всіх».

4. «На краще проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів в місцях відпочинку населення за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо», «В парках і скверах», «Школа плавання»:

- Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх»

- Володимир-Волинський МЦФЗН «Спорт для всіх»

- табір «Світанок» с.Дачне

- Нововолинський МЦФЗН «Спорт для всіх»

- Камінь-Каширський МЦФЗН «Спорт для всіх»

5. «Кращий фахівець з організації та проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів за місцем проживання та відпочинку населення:

- Черман Мая Кіндратівна ЗОШ І-ІІІ ступенів с, Прилісне Маневицького району Волинської області.

6. «І обласний конкурс серед працівників засобів масової інформації на краще висвітлення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів 2016» в номінаціях:

«Найкращий репортаж» - «АТМ Володимир»

«Найкраще висвітлення у друкованих періодичних виданнях» - «Місто Вечірнє»

«За краще висвітлення в електронних виданнях» - «Волинські новини»

7. «Родинна і спорт» найкраща спортивна сім’я - сім’я Вознюків Іван, Людмила, Захар переможці обласного та всеукраїнського фестивалю 2016 року.

8.За краще проведення спортивно-масових заходів серед сімей та зміцнення родинних традицій пропаганди здорового способу життя.

- Голова оргкомітету Ліга Супер Ua, Директор ВКФ «Мрія» - Ільницький Олександр Данилович.

9. Обласний огляд-конкурс місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» з фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем проживання та відпочинку населення області

І місце – Луцький МЦФЗН Спорт для всіх»

ІІ місце – Володимир-Волинський МЦФЗН Спорт для всіх»

ІІІ місце – Камінь-Каширський МЦФЗН Спорт для всіх»

А також окремо був відзначений заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця за надання дієвої практичної допомоги у створенні умов для підвищення мотивації населення до занять фізичною культурою, презентацією нових форм організацій фізичного активного дозвілля в місцях проживання та відпочинку.

 

Уже традиційно Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводить свято «Спортивне сузір’я», для того щоб показати що фізична культура та масовий спорт - це не від’ємна частина майбутньої здорової нації та відзначити найкращих у сфері фізичної культури та масового спорту, які у цьому році доклали не мало зусиль для того щоб як найбільше залучити до занять фізичною культурою та масовим спортом населення нашої області від дошкільнят до людей поважного віку за місцем проживання та місцях масового відпочинку.