Створення умов для занять фізичною культурою і спортом за місцем проживання сільського населення Волинської області

 22.11.2016
Волинська область

17 листопада 2016 року в селі Підбереззя Горохівського району відбулась робоча нарада щодо створення та розбудови спортивної інфраструктури села за місцем проживання та створення сільського центру ФЗН « Спорт для всіх» в умовах децентралізації влади.

З робочим візитом завітали до селищного голови Коритка Віктора Дмитровича голова Горохівської районної ради Щербюк Тарас Васильович, його заступник Клемба Віктор Богданович та директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Новосад Володимир Петрович, де ознайомились з об’єктом підвального приміщення селищної ради (880 м. кв.) , який планується реконструювати під спортивно-оздоровчу базу для занять фізичною культурою і спортом (бокс, настільний теніс, важка атлетика, стрільба, аеробіка, фітнес, шахи, шашки), а також для занять з військово-патріотичного виховання молоді.

Після закінчення учасники наради завітали до дошкільного закладу «Берізка» села Підбереззя, де працівники закладу провели майстер-клас з ранкової гімнастики, спортивні естафети та рухливі ігри з вихованцями закладу на тему «Спор для всіх – «Ти зможеш, якщо зміг я» .

Директор Центру Володимир Новосад відзначив хорошу підготовку проведення заходу та вручив спортивний інвентар і літературу на Олімпійську тематику вихованцям закладу.

Селищний голова Віктор Коритко разом з директором Центру Володимиром Новосадом та його заступником Вадимом Карпіком відбули для ознайомлення зі спортивними спорудами місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» міст Нововолинська, Володимир-Волинського, а також з роботою Володимир-Волинського клубу за місцем проживання «Любарт».

Надалі рішення за депутатами Горохівської районної та Підберезнівської селищних рад для втілення даного проекту в життя, який дасть змогу при спільній співпраці з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» залучити до занять фізичною культурою і спортом людей різних вікових категорій від дошкільнят до людей поважного віку села Підбереззя та навколишніх сіл, а особливо соціально незахищених верств населення.