«TAFISA Всеукраїнський день ходьби» відбувся в місті Луцьку

 13.10.2019
Волинська область

09 жовтня 2019 року в місті Луцьку відбувся фізкультурно-оздоровчий та масовий захід «TAFISA Всеукраїнський день ходьби» з нагоди Всесвітнього дня ходьби у Волинській області.

Захід проводився з метою залучення широких верств населення до занять ходьбою, пропаганди здорового способу життя, залучення населення до проведення активного дозвілля та співпраця центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з органами виконавчої влади та самоврядування щодо популяризації здорового способу життя. Отож, близько 150 учасників одночасно пройшлися алеями парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Під час проведення спортивно-масового заходу «TAFISA» фахівці  Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» провели  Всеукраїнську інформаційно-профілактичну акцію «Червона картка» - «Реальність  починається з тебе!».

Акції проводяться  впродовж року з метою пропаганди та утвердження здорового способу життя у молодіжному середовищі, підвищення усвідомленості та інформування населення щодо ведення здорового способу життя, підвищення соціальної активності, формування стійких мотивацій до самостійних занять фізичною культурою і спортом.