«Тато, мама, я - спортивна сім’я» у місті Володимирі – Волинську

 12.03.2016
Волинська область

5 березня 2016 року у Володимирі – Волинському найспортивніші родини змагались за перемогу у родинному спортивному святі " Мама, тато, я -спортивна сім'я ", яке організував Володимир – Волинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Участь у цих змаганнях взяли представники із шести шкіл міста: сім’ї - Дубчуків і Зарічних – із ЗОШ №1, Шишко – з школи №2, Покосінські представляли спеціалізовану школу – інтернат "Центр освіти і соціально – педагогічної підтримки", Рожки НВК №3 "школа – ліцей", а Костюки – школу №5. Усі учасники змагань різні за інтересами, вподобаннями, професіями, проте люблять спорт та розваги, проводять своє дозвілля в руховій активності.

Змагання розпочалися урочистим відкриттям, на якому удачі та перемог сім’ям побажав начальник відділу у справах молоді та спорту В'ячеслав Петрук.

Із завзяттям, а батьки із молодечим запалом, долали смуг перешкод, змагалися в ігрових комбінаціях з м’ячами, у флорболі. Батькам та їхнім дітям довелося стрибати, бігати, тренувати координацію рухів. Від цікавих конкурсів вони отримали безліч позитиву емоцій.

Найкращий результат показала родина Рожко, котра представлятиме місто Володимир –Волинський на обласному фестивалі "Мама, тато, я –спортивна сім’я ", який відбудеться 18 березня у м. Луцьку об 11.30 годині в ТРЦ «ПОРТ СІТІ» (м. Луцьк, вул. Сухомлинського, 1). Друге місце - у Дубчуків, третє – у Костюків. Сім'я Костюків була нагороджена грамотою за кращий малюнок на тему: «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя».

Всі інші учасники нагороджені грамотами та солодкими подарунками, а переможці - медалями та абонементами на місячне відвідування плавального басейну.