Турнір пам’яті тренера

 22.02.2016
Волинська область

13 лютого 2016 року у спорткомплексі «Олімп» міста Володимир-Волинський за підтримки Володимир- Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та міської федерації футболу пройшов міжнародний турнір з футзалу серед ветеранів, присвячений пам’яті - тренера Ярослава Кориневського, який у свій час виховав олімпійського чемпіона з футболу Володимира Татарчука.

Відкрила турнір Інна Кориневська, яка висловила вдячність за те, що вихованці її батька уже 18 років поспіль вшановують пам’ять про тренера спортивними змаганнями.

Загалом участь у змаганнях взяло 6-ть команд: “Захід Трейд”, “Ветеран” (

обидві місто Володимир-Волинський), “НІКО-Ветеран-Лучеськ” (місто Луцьк), “Гміна Хелм” (місто Хелм, Польща), “Привацяж” ( місто Хрубешув, Польща) та команда ФК “Володимирівка” (Володимир- Волинський район).

У фінальному матчі та боротьбі за перемогу зійшлися “Захід Трейд” та “НІКО-Ветеран-Лучеськ” (місто Луцьк). За підсумками двох таймів та результатом 6:4 перемогла команда “Захід Трейд”. 2-ге місце дісталося команді “НІКО-Ветеран-Лучеськ”, 3-тє –“Володимирівка”, 4-те – “Привацяж” та 5-те – “Гміна Хелм”.

Команди-переможці та призери змагань отримали нагороди від організаторів заходу.