Турнір «Родинна ліга СУПЕР UA 2017 з футболу» відбувся в Нововолинську

 04.10.2017
Волинська область

Нещодавно відбувся турнір з футболу ліги СУПЕР UA «Родинна ліга СУПЕР UA 2017». Захід організували Волинський обласний, Нововолинський місцевий центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», мережа магазинів «Супер UA» при сприянні відділу у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому та міського управління освіти за програмою Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх у парках і скверах».

Турнір СУПЕР UA проводиться з метою залучення дорослих та дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом, зокрема футболом; організації активного змістовного дозвілля в колі сім’ї та друзів; пропаганди активного здорового способу життя та протистояння шкідливим звичкам; залучення дорослих у вихованні дітей у спільному проведенні активного дозвілля; забезпечення зайнятості дорослих і дітей у вільний від роботи і навчання час та покращення їх фізичного здоров’я за допомогою рухової активності; поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху в місті.

У турнірі взяло участь 3 команди. Формат турніру – команди формуються з двох родин, 2 дитини до 7 класу включно і 4 дорослих. Турнір відбувся четвертий рік поспіль. Окрім загальнокомандного заліку боролися в різних номінаціях.

Отже, призові місця розподілилися таким чином

І місце посіла команда «Супер Стар» ЗОШ № 6 м. Нововолинськ,

ІІ місце команда НВК ЗОШ № 1 м. Нововолинськ

ІІІ місце виборола команда «Патріоти» ЗОШ № 4 ім. Т. Г. Шевченка

А номінації розподілилися так:

«Супер вболівальник» - Анна Карпюк

«Супер удар» (діти) – Влад Юзефович

«Супер удар» (дорослі) – Роман Ляхов

По завершенню турніру переможці та призери отримали медалі, дипломи, кубки та призи від організаторів заходу.