Турнір з волейболу серед аматорських чоловічих команд підприємств, установ та спортивних колективів міста Камінь-Каширський

 21.01.2016
Волинська область

17 січня 2016 року в спортивних залах вищих професійного училища та навчально-виховного комплексу – 1 міста Камінь – Каширського відбувся турнір з волейболу серед чоловічих команд підприємств, установ та спортивних колективів, який організував Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом сім’ї, молоді та спорту Камінь-Каширської райдержадміністрації.

 

Захід проводився з метою популяризації гри у волейбол серед ігрових видів спорту, що практикується у м. Камінь –Каширський, залучення жителів міста до занять фізичною культурою і спортом, виявлення кращих гравців для формування достойної команди з волейболу для участі у районних та обласних змаганнях.

 

З привітальним словом на відкритті виступив директор Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” – Панасюк Сергій Іванович.

 

Участь у фестивалі взяло 7 аматорських команд. Змагання були дуже напруженими та емоційними. Підтримати виступи своїх колективів прийшло багато вболівальників. За результатами виступів команд місця розподілились наступним чином – перше місце виборола команда «Камінь - 1», друге місце у команди «Козаки НВК – 1- викладачі», третє місце отримала команда «Поліція», а четверте місце посіла команда «Ветерани».

 

Всі команди-учасники були нагороджені грамотами, чотири команди-півфіналісти були нагороджені цінними подарунками, команди –переможці- кубками за І-ІІІ місця , а команда, що посіла ІV місце – заохочувальним призом від Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділу з питань фізичної культури і спорту Камінь-Каширської райдержадміністрації.