«Ти зможеш, якщо зміг я!» у Затурцівській школі-інтернаті

 10.11.2016
Волинська область

9 листопада 2016 року в Затурцівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті для дітей, які потребують корекції фізичного та розумового розвитку, що знаходить в Локачинському районі Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» були проведені Всеукраїнські масові спортивні заходи серед дітей-вихованців дитячих спеціальних навчальних закладів «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Працівники Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» побажали учасникам міцного здоров'я та розповіли яке значення для фізичного розвитку молоді мають фізична культура, спорт та ведення здорового способу життя.

Організатори заходу запропонували командам, які були сформовані з учнів 5-8 класів, чотири різнопланові спортивні естафети з м’ячем, обручем та ключками для хокею. Всі учасники намагалися проявити якомога більше старання під час виконання кожної естафети та цілеспрямованість до перемоги.

За підсумками всіх естафет перемогу святкували команда, сформована з учнів сьомого класу, друге місце виборола команда учнів восьмого класу, а третє місце —команда з шостого класу.

Після закінчення змагань зі спортивних естафет всі бажаючі учні різних вікових категорій змогли попробувати свої сили в конкурсах зі стрибків на скакалці, «Силомір», дартсу, вікторини на спортивну тематику та набиванні м’яча. Палко підтримували юних спортсменів вболівальники на чолі з однокласниками , вихователями і дирекцією закладу.

Переможцями в змаганнях з дартсу став Бонюк Роман, у «Силомірі» - Сукач Ярослав, у змаганні «Стрибки на скакалці» перемогла Дудар Надія, у конкурсі «Набиванні м’яча» - Ковальчук Богдан а у вікторині на спортивну тематику перемогу святкувала Грабоська Юлія.

Учні, які показали найкращі результати у кожному з видів змагань, були нагороджені дипломами та призами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».