«Ти зможеш, якщо зміг я!» в Рожищенському навчально-реабілітацйному центрі

 18.11.2016
Волинська область

Згідно Всеукраїнської програми фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!», яка активно проводиться у Волинській області 16 листопада 2016 року в Рожищенському навчально-реабілітацйному центрі для дітей з порушенням опорно-рухового апарату відбулися масові спортивні заходи, які організував Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Працівниками Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» було проведено спортивні конкурси з стрибків на скакалці, дартсу, шашок, гри в настільний хокей та «Силомір». Також з дітьми провели бесіду щодо здорового способу життя та недопущення шкідливих звичок серед молодого покоління. Охочих позмагатися за звання кращих у різних спортивних конкурсах виявилося багато. Вихованці центру старались прийняти участь у кожному виді спортивної програми. Вони демонструючи свою вправність у володінні футбольним м’ячем, настільними іграми, скакалками та ін. Дітки були дуже задоволені святом та запрошували працівників ВОЦФЗН «Спорт для всіх» приїздити ще частіше.

Отож, переможцями в змаганні з дартсу став Нестерук Олександр, у «Силомірі» - Жданович Максим, у змаганні з шашок – Стасюк Марія, у змаганні «Стрибки на скакалці» перемогла Саковець Аліна, у змаганнях з настільного хокею переміг Якубоський Євген, а у набиванні м’яча перемогу здобув Герасимик Олександр.

Вихованці, які показали найкращі результати у кожному з видів змагань, були нагороджені дипломами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».