У Луцьку пройшло обласне спортивне свято «Спортивне сузір’я – 2015»

 24.12.2015
Волинська область

23 грудня 2015 року в приміщенні Центру науково-технічної творчості учнівської молоді (м. Луцьк вул. В.Чорновола,3) відбулося обласне спортивне свято «Спортивне сузір’я – 2015» за результатами фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем проживання та відпочинку населення області, яке організовував Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у співпраці з Відділом освіти, науки, молоді при допомозі Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів та Центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

 

Основною метою даного заходу було відзначення та нагородження фахівців галузі фізичної культури та спорту, фахівців центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», партнерів та меценатів, переможців та призерів обласних і Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих та спортивно масових заходів, фестивалів, огляд-конкурсів та рейтингів за місцем проживанням та відпочинку населення області.

 

З привітальним словом на відкритті виступили: заступник голови Волинської обласної ради - Карпюк Роман Петрович та директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - Новосад Володимир Петрович, відповідальний секретар Волинської організації національної спілки журналістів України – Шегда Степан Петрович, який нагородив переможців І обласного конкурсу серед працівників засобів масової інформації на краще висвітлення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів 2015.

 

Переможці 12 – ти номінацій нагороджувались призами, грамотами, медалями, кубками та сувенірами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Волинського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.