У Луцьку відбувся благодійний забіг «Крок до подиху в нове життя»

 26.04.2016
Волинська область

24 квітня 2016 року у місті Луцьку відбуся перший благодійний забіг "Крок до подиху в нове життя", який організували регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Волинь спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Захід проходив з метою популяризації спорту серед громади міста та сприяння розвитку благодійного руху на Волині та збір коштів в рамках ХІ всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» для придбання обладнання в реанімаційне відділення Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

Благодійний забіг – це час для того щоб не тільки зміцнити своє здоров’я, а і показати, що є небайдужі люди, які прагнуть допомагати один одному. Студенти, учні та всі небайдужі, окрім участі у благодійному забігу, старалися всякими способами зібрати кошти заради благодійної мети. Програма заходу включала урочисте відкриття концерту «Містечка щасливих людей»;майстер – класи,ярмарки,виставки (виготовлення виробів з соломки,виставка картин, ярмарок солодощів,перевірка тиску,визначення маси тіла та ін.);показові виступи художніх колективів, конкурс дитячих малюнків та ін.

Цей захід вкотре показав людям, що для того, щоб зробити добру справу, не обов’язково мати великі статки, достатньо просто бути поруч.

Організатори заходу висловлюють щиру подяку за участь усім небайдужим, які прийняли учать у благодійній акції і власними силами допомогли врятувати ще не одне життя.