У Луцьку відбувся фестиваль-кубок з міні-футболу «Friend's Futsal Fest 2019»

 19.06.2019
Волинська область

15-16 червня відбувся кубок з міні-футболу серед аматорів IV «Friend's Futsal Fest 2019», що організували Асоціація міні-футболу Волині з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Основна мета проведення фестивалю – залучення населення до рухової активності та занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, організація змістовного дозвілля громадських організацій та протистояння шкідливих звичок у суспільстві, розвиток аматорського міні-футболу в області, зміцнення дружніх стосунків між спортсменами-аматорами та визначення кращих аматорських команд.

Також відбулась інформаційно-пропагандистська акція «Червона картка» - «Реальність починається з тебе!», яку провели працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Отже,  у напруженій боротьбі призові місця фестивалю «Friend's Futsal Fest» розподілилися наступним чином: перше місце посіла команда «ФК Любарт», друге місце «МФК РадиМо», а третіми стала команда «ХФК ФІМІАМ».

Всі переможці та призери були нагороджені медалями, дипломами, грамотами, кубками та призами від організаторів та спонсорів змагань.