У Луцьку відбувся фестиваль-кубок з міні-футболу серед аматорських команд «Friend's Futsal Fest»

 05.07.2017
Волинська область

З 1 по 2 липня в місті Луцьку відбувся фестиваль-кубок з міні-футболу серед аматорських команд «Friend's Futsal Fest» за програмою Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих та масових заходів «Олімпійське літо» за місцем проживання та відпочинку, який організовує Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Асоціацією міні-футболу Волині.

Основна мета проведення фестивалю – залучення населення до рухової активності та занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, організація змістовного дозвілля громадських організацій та протистояння шкідливих звичок у суспільстві, розвиток аматорського міні-футболу в області. Зміцнення дружніх стосунків між спортсменами-аматорами та визначення кращих аматорських команд.

У напруженій боротьбі призові місця дістались лучанам. Отже, у фестивалі «Friend's Futsal Fest» перше місце посіла команда «Володимирівка», друге місце «Бренд – Груп», а третіми стала команда «Торпедо».

Всі переможці та призери спартакіади були нагороджені медалями, дипломами, грамотами, кубками та призами від організаторів змагань.