У Луцьку відбувся «ВелоЕкоФест - 2016»

 17.08.2016
Волинська область

13 серпня 2016 року у місті Луцьку відбувся традиційний «ВелоЕкоФест-2016» з нагоди 7-ої річниці Дня народження Центру дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті». Захід організували адміністрація спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті» спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Цього року більше 300 велосипедистів відправились у 15–ти кілометрову мандрівку містом. Загалом, ВелоЕкоФест мав на меті привернути увагу до існуючих проблем природи та пропагувати здоровий спосіб життя, заохотити жителів міста більше користуватися велосипедами. Адже, велоспорт – один з найекологічніших видів спорту, тому може активно використовуватися як альтернативний вид транспорту. Також учасники велопробігу отримали стрічки зеленого кольору, що символізують чистоту, гармонію в природі та навколишньому середовищі.

Після приїзду велосипедистів на них чекала насичена спортивна програма від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Учасники ВелоЕкоФесту мали змогу спробувати свої сили у таких конкурсах як набивання м’яча, стрибки на скакалці та піднімання гирі. Охочих спробувати свої сили у спортивних конкурсах було вдосталь.

Також в рамках заходу відбувся Фестиваль вуличної їжі та розважальна програма з конкурсами і вуличними забавами, велофлешмоб «Happy birthday» та святкова лотерея. Головний приз - сертифікат на 7 тисяч гривень від магазину "Велозона" виграв лучанин, номер якого випав у лотереї.