У Луцьку змагалися вихованці клубів за місцем проживання

 05.11.2015
Волинська область

У міському парку культури та відпочинку імені Лесі Українки на підвісній еколого-туристичній стежині здоров’я організовано і проведено змагання з подолання смуги перешкод серед вихованців клубів за місцем проживання Луцького міського центру ФЗН «Спорт для всіх» за Всеукраїнською програмою масових спортивних заходів «Спорт для всіх у парках і скверах». Метою таких заходів є пропаганди здорового способу життя, проведення змістовного дозвілля, профілактики шкідливих звичок серед учнівської молоді міста.

 

Змагання проходили у двох вікових групах. Учасники молодшої групи змагались на нижній доріжці, а старшої – на верхній, де рівень складності набагато вищий. Боротьба на обох доріжках велась за кожну секунду. Діти з великим старанням, часом переборюючи страх, долали різні перешкоди. Адже тільки сміливці можуть високо серед крон дерев долати хиткі конструкції еколого-туристичної доріжки. Сміх і розпач, вигуки вболівальників і азарт керівників клубів – усе змішалось в одне ціле.

 

За результатами напруженої боротьби переможцями змагань у молодшій групі стали: Богдан Кланцатий (клуб «Лучеськ») - І місце, Степан Пасічник (клуб «Стріла») – ІІ місце, Олександр Корецький (клуб «Білий м'яч») – ІІІ місце. В старшій віковій групі призерами змагань стали наступні учасники: Андрій Марцьоха (клуб «Стріла») – І місце, Олексій Кузава (клуб «Стріла») – ІІ місце та Софія Палаєвська (клуб «Лучеськ») – ІІІ місце.

 

Переможці та призери були нагороджені дипломами та солодкими подарунками від Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

По завершенні змагань всі учасники мали змогу безкоштовно відвідати оновлений Луцький зоопарк.