У Нововолинську відбувся турнір з футболу серед юнаків пам’яті Олександра Грицюка

 04.10.2017
Волинська область

26-28 вересня 2017 року в місті Нововолинську на території спортивного комплексу “Нововолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1-колегіум” проходив дванадцятий традиційний міжнародний фестиваль футболу серед юнаків, присвячений пам’яті директора спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар» Олександра Грицюка. Організатори спортивного заходу – Нововолинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділ з питань молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому та Федерація футболу Нововолинська.

Дев’ять команд з міст: Ізяслава та Славути (Хмельницька область), Століна республіка Білорусь, Володимир-Волинського та Нововолинська поборолись за першість змагань.

Слід відмітити, що цьогоріч змагання проводились да двома віковими категоріями 2006 та 2008 років народження.

Всі гості турніру були приємно вражені хорошою організацією заходу та відмінною якістю ігрового майданчика зі штучним покриттям.

В результаті змагань:

У старшій віковій категорії перше місце посіла команда «ВІК» з міста Володимир-Волинського, друге місце команда з міста Століна республіка Білорусь та третє місце команда ДЮСШ «Шахтар» з міста Нововолинська.

У молодшій віковій категорії перше та друге місце посіли господарі змагань - команда ДЮСШ «Шахтар», відповідно ДЮФК «Волинь» та третє місце ДЮСШ м. Ізяслав.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, та грамотами, кращі гравці у номінаціях пам’ятними сувенірами, а всі учасники солодощами від організаторів та спонсорів змагань.