У Нововолинську відбувся велоквест до Всесвітнього дня здоров’я

 12.04.2016
Волинська область

8 квітня 2016 у місті Нововолинську вібувся велоквест з нагоди Всесвітнього дня здоров’я. Велоквест проводиться з ініціативи відділу у справах молоді та спорту міськвиконкому, керівника гуртка «Шкільний активіст» Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості, Нововолинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У заході взяли участь 25 учасників-велосипедистів, а це 5 команд навчальних закладів міста.

Вже традиційно з привітальним словом на відкритті виступила начальник відділу у справах молоді та спорту міськвиконкому Супрунюк Тетяна та директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Бортнічук Валентин, які побажали всім учасникам міцного здоров’я й цікавої та успішної гри.

Учасники велоквесту тішаться, що можуть проводити дозвілля разом і на свіжому повітрі. Кажуть, ця акція показова щоб заохотити молодих людей до активних занять фізичною культурою та спортом.

За результатами участі переможцями велоквесту стали команди «Нововолинські фіксікі» (капітан Омельченко Ірма) та «Velo.stark.nv.» (капітан Клець Олег).

Переможці та призери фестивалю були нагороджені спортивним інвентарем та солодощами від організаторів та спонсорів квесту.