У Володимирі відкрито перший надсучасний спортивний дитячий майданчик

 02.08.2016
Волинська область

У неділю, 31 липня 2016 року в 1028-й день народження міста Володимир-Волинська в дворах багатоповерхівок по вулиці Старицького 3/1, 3/2, Ковельська, 132,134,136 відбулось довгоочікуване для малечі мікрорайону свято – відкрито спортивний майданчик розміром 22х9 метрів із штучним покриттям для усіх популярних ігрових видів спорту: гри у футбол/волейбол/баскетбол/хокей, аналогів якому поки що немає у місті.

Звичайно на свято запросили і тих, хто найбільше допоміг щоби воно здійснилося. Святкували за участі міського голови Петра Саганюка та його першого заступника Ярослава Матвійчука, президента Федерації легкої атлетики Волинської області Володимира Рудюка, представників делегації із Німеччини та Польщі, дітвори та їх батьків з навколишніх будинків.

У своїй промові міський голова привітав жителів мікрорайону зі святом Дня міста та відкриттям майданчику та пообіцяв, що найближчим часом такі дворові комплекси плануються збудувати в інших дворах нашого міста.

Від імені міського голови Петра Саганюка та керівника федерації легкоатлетів області Володимира Рудюка дітям були вручені м’ячі.

У планах найближчим часом (після узгодження із розміщенням) встановити набір для воркауту.

Це один з кращих прикладів взаємодії ЖБК/ОСББ та міської влади щодо виховання здорової молоді, культивування та відродження славних спортивних традицій.