В місті Устилузі відбулися змагання з міні-футболу, присвячені Дню Перемоги

 11.05.2016
Волинська область

7 травня 2016 року на спортивного майданчика Устилузької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися змагання з міні-футболу серед юнаків та дівчат 2002-2003 року народження присвячених Дню Перемоги, які організували районна громадська організація «Нова Ідея» спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Змагання проводилися з метою популяризація та подальшого розвитку футболу у районі, пропаганди здорового способу життя, організації змістовного дозвілля та залучення молоді до занять фізичною культурою і спортом.

Команд з міста та району охоче взяли участь у змаганнях з міні-футболу, адже це була чудова можливість проявити себе, завоювати звання переможця і відстояти честь своєї школи та селища. Всі команди запам’яталися цікавою напруженою боротьбою у кожному зіграному поєдинку.

В напруженому фінальному матчі команди м.Устилуг та с.Овадне Володимир-Волинський район показали відмінну майстерність, фізичну готовність та волю до перемоги. Обидві команди були гідними одна одної та заслужено пройшли у фінал змагань. В цій грі кращою стала команда м.Устилуг, їхні ж суперники відповідно стали другими. Третє місце посіла команда СК «Селець».

Команди-переможці та призери змагань отримали нагороди від організаторів заходу.