V міжнародний турнір «Дружба без кордонів» визначив переможця

 17.12.2015
Волинська область

12-13 грудня 2015 року в місті Луцьк пройшов V-й міжнародний турнір з футзалу серед ветеранів “Дружба без кордонів”.

 

У змаганнях брало участь 8 команд, а саме: “Адамс” (м.Брест, Білорусія), “Верас” - м. Береза (Республіка Білорусь), “Лео-сіті” м. Львів (Україна), “Луга” - смт. Іваничі (Іваничівський р-н, Волинська область), АФК “Володимир” - м. Володимир-Волинський (Волинська область), ФК “Володимирівка” с. Володимирівка (Володимир-Волинський р-н, Волинська область), “Надія” - с. Хорів (Локачинський р-н, Волинська область) і господарі майданчика “НІКО Ветеран-Лучеськ” - м. Луцьк.

 

На урочистому відкритті заступник міського голови Юрій Моклиця, голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець та голова Федерації футболу міста Луцька Василь Кохановський привітали учасників турніру, побажали їм цікавих ігор і перемог та вручили сувеніри капітанам команд учасниць від міського голови Миколи Романюка.

 

У групі А першу сходинку турнірної таблиці виборола команда “НІКО-Ветеран Лучеськ”, а другу - “Луга” (смт. Іваничі).

 

У групі Б, команда ФК “Володимирівка” з трьома перемогами завершила груповий етап на першому місці. Другими стали гравці команди “Надія” з Локачинського району, в активі яких була лише одна поразка від переможців.

 

На урочистому закритті змагань команди переможці та призери були нагороджені дипломами, кубками та медалями від організаторів змагань.

 

Найтитулованіші гравці кожної з команд учасниць отримали нагороди від громадської організації ветеранів фізичної культури та спорту міста Луцька.