«Велопробіг у вишиванках» до Дня міста Володимир-Волинського

 27.07.2015
Волинська область

26 липня о 12:00 з площі Героїв Володимира-Волинського стартував велопробіг вулицями міста присвяченого 1027-ій річниці заснування міста Володимир-Волинський за Всеукраїнською програмою масових спортивних заходів «ВелоУкраїна» у Волинській області.. Мета акції – об’єднання громадян усіх регіонів України навколо ідеї єдності та прагнення до європейської інтеграції шляхом популяризації здорового способу життя та велоспорту, підвищення мотивації у населення до рухової активності та демонстрація переваг велосипедного руху як альтернативи іншому міському транспорту.

У заході мали можливість взяти участь усі охочі. Також аби підтримати дану акцію до м. Володимир-Волинський завітали велосипедисти з Республіки Польща. Особливістю даного велопробігу було те, що усі учасники були одягнені у вишиванки, а їх велосипеди – прикрашені національною символікою.

Організатори заходу – Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Володимир-Волинського міськвиконкому.

На урочистому відкритті з вітальним словом виступили голова Волинської обласної державної адміністрації Гунчик Володимир Петрович та міський голова м. Володимир-Волинський Саганюк Петро Данилович

Маршрут пролягав вулицями Ковельська, Драгоманова, Устилузька, Луцька, Привокзальна, Віленська, Цинкаловського, Миколаївська, Генерала Шухевича, Ніла Хасевича, знову Ковельська та фініш – на площі Героїв.

Всього у велопробізі взяло участь близько 200 чоловік.

Усі хто долучився до даного заходу, отримали пам’ятні сертифікати про участь у велопробізі від організаторів заходу.