«Веселі старти» серед учнів 3-4 класів, приурочені пам’яті Героїв Небесної Cотні

 25.02.2016
Волинська область

18 лютого 2016 року у на базі районної дитячо-юнацької спортивної школи відбувся ІІ етап фестивалю «Веселі старти», змагання серед учнів 3-4 класів під гаслом «Здорові діти – здорова нація», приурочені пам’яті Героїв Небесної Cотні. У них взяли участь 11 команд із 10 загальноосвітніх навчальних закладів Луцького району.

Перед початком змагань юних спортсменів привітали заступник голови районної державної адміністрації Бас Інна Леонідівна та виконуючий обов’язки начальника відділу освіти, молоді та з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації Томаченко Олександр Володимирович, які побажали всім перемоги і подальших звершень у житті та спорті. Всіх присутніх зворушив виступ учениці загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с.Гірка Полонка Бідзюри Іванни, яка виконала пісню «Мамо не плач».

Юні спортсмени змагалися у 5 естафетах: «Садіння картоплі», «Флортбол», «Стрибунці», «Набивання кульки», «Фітбол». Цікаві спортивні конкурси на швидкість, кмітливість та злагоджену командну роботу не залишили байдужим жодного школяра – очі малечі сяяли від азарту і були наповнені жагою до перемоги. Впродовж всього спортивно-масового заходу у залі панувала дуже дружелюбна атмосфера.

В підсумку загальнокомандне І місце посіла команда «Вулкан» Підгайцівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія», ІІ місце – команда «Котигорошко» із ЗОШ І-ІІІ ступеня с.Гірка Полонка, ІІІ місце у команди «Спортики» із ЗОШ І-ІІІ ступеня с.Забороль.

Учасники змагань отримали гарний настрій, заряд енергії та позитиву, а також були нагороджені грамотами та цінними призами від відділу освіти, молоді та з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації.