Ветерани Каменя-Каширського позмагались у міні-футболі

 23.03.2016
Волинська область

20 березня 2016 року у м. Камені-Каширському на майданчику районного стадіону «Колос» відбувся відкритий турнір з міні-футболу серед ветеранів «Ветеранський рух – 2016», який організував Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом молоді й спорту Камінь-Каширської РДА.

З привітальним словом на відкритті виступили директор Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” Панасюк Сергій та начальник відділу молоді та спорту Камінь-Каширської РДА Сінчук Володимир.

З молодечим азартом та жагою до перемоги, футболісти показали боротьбу на кожному квадраті футбольного поля – здавалося грають не ветерани, а молоді спортсмени.

В результаті, перше місце посіла команда «Здоров’я» з міста Камінь-Каширського, друге місце за спортсменами села Гута-Боровенська, а третіми стали ветерани-футболісти села Піщане.

Усі команди-учасниці турніру нагородили грамотами, а переможців - кубками від Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».