Відбулася ІХ обласна спартакіада «Здоров’я » серед державних службовців

 09.06.2016
Волинська область

Протягом двох днів, 6 та 7 червня 2016 року, у місті Луцьку відбулася обласна спартакіада «Здоров’я» (ІІ група) серед держслужбовців обласної державної адміністрації та її структурних підрозділів, територіальних підрозділів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади обласного рівня, яку організували відділ з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації та Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Волинській та Рівненській областях спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Змагання відбулися з метою залучення державних службовців, які працюють в органах державної влади області до занять фізичною культурою і спортом, організації їх активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту,пропаганди здорового способу життя, визначення найсильніших учасників змагань для участі у Всеукраїнській спартакіаді державних службовців.

Участь в змаганнях прийняли команди державних службовців з Волинського обласного територіального відділення антимонопольного комітету України, головного управління Державної казначейської служби України у Волинській області, управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА, головного управління статистики у Волинській області та юридичного управління Волинської ОДА.

Також під час спартакіади була проведена Всеукраїнська інформаційно-пропагандистська акція «Червона картка» з протидії шкідливим звичкам.

Першими стартували змагання з настільного тенісу, які відбулися 06 червня 2016 року на базі дитячо-юнацької спортивної школи №2 Луцької міської ради. В особистому заліку за підсумками результатів у змагань призові місця розподілились наступним чином: серед чоловіків перемогу здобув – Блащук Роман з команди Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, друге місце – Стрельбіцький Віталій з команди ГУ ДКСУ, а третє місце у Потапенко Віталія з юридичного управління. Серед жінок перемогу здобула Поліщук Наталія з управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.

В загальнокомандному заліку ІІ групи з настільного тенісу І місце зайняла команда управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА, ІІ місце у команди Волинського обласного територіального відділення антимонопольного комітету України, а ІІІ місце в команди управління Державної казначейської служби України у Волинській області.

07 червня 2016 року у приміщенні шахово-шашкового клубу «Біла тура» Луцького міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” відбулися змагання з шашок та шахів.

Під час урочистого відкриття виступили заступник начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА Грицук Т. Ю., директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Новосад В. П. та головний спеціаліст-юрисконсульт Міжрегіонального управління Нардержслужби у Волинській та Рівненській областях,голова мандатної комісії Саламан І. І., які привітали учасників та висловили надію, що проведення таких змагань частіше у колі державних службовців дасть змогу більше залучити учасників у заході.

За підсумками результатів змагань в особистому заліку з шашок серед жінок перемогу здобула Вигнанчук Н.І. з команди Державної казначейської служби України. Переможцем з шашок серед чоловіків став Присяжний І. Є. з команди Державної казначейської служби України. Переможцями з шахів серед жінок стала Ваврух В. А. з команди головного управління статистики у Волинській області, а перемогу з шахів серед чоловіків здобув Баранчук А. В. з команди Державної казначейської служби України.

В загальнокомандному заліку ІІ групи з шашок І місце посіла команда– Державне казначейство України у Волинській області, а друге місце – управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА. В загальнокомандному заліку ІІ групи з шахів І місце посіла команда Державного казначейства України у Волинській області, а друге місце у команди головного управління статистики у Волинській області

Переможцями у загальному заліку ІІ групи серед держслужбовців обласної державної адміністрації та її структурних підрозділів, територіальних підрозділів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади обласного рівня стали: І місце - команда Державної казначейської служби, ІІ місце – команда управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА, а ІІІ місце розділили між собою команди Волинського обласного територіального відділення антимонопольного комітету України та головного управління статистики у Волинській області.

Всі переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами від організаторів змагань.