Відкритий турнір м. Каменя-Каширського з шашок та шахів з нагоди Міжнародного Дня 8 Березня

 15.03.2016
Волинська область

6 березня 2016 року в м. Камені- Каширському у приміщенні спортивного клубу «Фортеця» відбувся відкритий турнір міста з шахів та шашок з нагоди Міжнародного Дня 8 березня, який організував Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно зі спортивним клубом «Фортеця».

Турнір проводився з метою популяризації гри в шашки та шахи в місті Камені-Каширському та Камінь- Каширському районі; залучення мешканців міста та району до здорового способу життя й занять фізичною культурою та спортом , а також активного проведення дозвілля громадян.

Перед початком змагань учасників привітали з наступаючим святом та побажали удачі у змаганнях директор Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх» Панасюк Сергій Іванович та президент ГО«СК «Фортеця» Ус Сергій Миколайович.

У змаганнях взяли участь 25 учасників з міста та району.

За підсумками змагань перемогу в змаганнях з шахів серед жінок здобула Ірина Паланкіна, друге місце — Харчук Тетяни, третє у Воробйової Зінаїди, а четверте місце у Харчук Ірини. Кращими у шахах серед чоловіків став Лукашик Анатолій, друге місце у Ігора Петрова, а третє у Сверби Анатолія. У загальному заліку у змаганнях з шашок переможцем став Пікуль Володимир, друге місце посів Павлов Олександр, а третє місце у Воробйової Зінаїди.

Переможців та призерів турніру нагородили грамотами, медалями та призами від Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».