Відкритий турнір з футболу в Устилузі

 13.05.2017
Волинська область

Третій відкритий травневий турнір з футболу серед дитячо-юнацьких команд, який організував Зимненський сільський та Устилузький міській центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» цього разу відбувся 8 травня 2017 року.

На змагання зібралося сім команд діток 2004-2005 років народження, серед яких Володимир-Волинський район представляли села Льотниче, Овадно, Устилуг, дві команди із Зимнівської громади та дві команди з Любомильського та Іваничівського районів.

Несприятливі погодні умови не охолодили азарт юних спортсменів, тому попри слизьку поверхню і численні падіння, натхнення дітей сприяло позитивній атмосфері змагань.

У фінальній за перше місце зустрілися команда з села Римачі Любомильського району та господарі з Устилуга. Гостинність також продемонструвала команда з Льотничого перед іваничівцями у боротьбі за третє місце. Команди Зимнівської сільської ради виставили два окремих склади гравців 2004 та 2005 років, і не прогадали. Бо якщо старші мінімально поступилися фаворитам, то молодші набули неоцінений ігровий досвід, хоча в такому віці різниця в один рік досить відчутна.

Переможцями стали представники Любомильщини, другі – юні устилужани, треті – іваничівці, четверті – льотничівці, за ними дві команди із Зимна та Овадно. Головним досягненням змагань стало задоволення, яке отримали діти.

Волинський обласний центр ФЗН «Спорт для всіх» нагородив учасників третього відкритого турніру з футболу дипломами та призами.