Відкритий турнір з міні-футболу серед трудових колективів, організацій та спортивних товариств пройшов в м. Камінь - Каширський

 04.12.2015
Волинська область

27 - 30 листопада 2015 року на стадіоні зі штучним покриттям у м. Камінь – Каширський відбувся Відкритий турнір з міні-футболу серед трудових колективів, організацій та спортивних товариств м. Камінь – Каширський, який організували працівники Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

З привітальним словом на відкритті турніру виступив Директор Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх» Панасюк Сергій Іванович.

У змаганні взяли участь понад 150 чоловік 12 команд. Турнір проходив у три етапи де у фіналі зустрілось 6 команд.

У результаті напружених матчів місця у турнірній таблиці розподілились наступним чином – перше місце виборола команда «Говерла», яку складали спортсмени міста, друге місце – у команди «Підприємці» й третє у команди «РАКІВ ЛІС» .

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, Кубком та призами, а кращі гравці кожної команди турніру – іменними грамотами від Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

На трибунах зібралося чимало вболівальників, які підтримували учасників змагань та просто насолоджувались цікавою грою. На майбутнє організатори турніру планують залучати ще більше команд до участі у заході з метою пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.