Волинь: 12 команд зустрілися в рамках обласного фестивалю «Футболоманія»

 16.05.2015
Волинська область

12 травня 2015 року у м. Володимир-Волинський на спортивних майданчиках СОКу «Олімп» Волинський обласний та Володимир-Волинський міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації та Федерація футболу Волині провели ІІ дитячий обласний фестиваль з дворового футболу «Футболоманія».

Мета фестивалю - залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом за місцем проживання та відпочинку, популяризація дворового футболу за місцем проживання та налагодження і сприяння закріпленню зв’язків між організаціями, що підтримують розвиток масового футболу.

На відкритті були присутні директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Новосад Володимир Петрович та начальник відділу у справах молоді та спорту Володимир-Волинської міської ради Петрук В’ячеслав Миколайович.

У фестивалі прийняло участь 12 команд з м. Луцьк, Володимир-Волинський, Устилуг, Нововолинськ юнаків та дівчат не старше 2005 р.н. та які не мають обмежень за станом здоров’я до занять фізичною культурою і спортом.

Матчі серед команд проводились за швейцарською системою. За найбільшою набраною сумою очок переможцем стала команда Луцького міського центру ФЗН «Спорт для всіх», на другому місці команда «Олімп - 2005» м. Володимир-Волинський, третє місце – команда «Космос» теж з м. Володимир-Волинський.

Команди, переможці та призери були нагороджені кубками, грамотами та призами, а учасники команд – медалями від Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та спонсорів.

Окремо пам’ятними призами були відзначені переможці в номінації: «Кращий воротар» - Власюк Владислав з м. Луцьк, «Кращий гравець» - Романюк Володимир з м. Володимир-Волинський, «Кращий бомбардир» - Гах Владислав з м. Нововолинськ, а також команда, яка показала чесну гру «Fair play» - команда Гімназії плюс. М. Володимир-Волинський.