Волинські богатирі у фіналі фестивалю «Козацькі розваги – 2017»

 12.07.2017
Волинська область

5-7 липня 2017 року в місті Чернігів відбувся фінал Всеукраїнського фестивалю «Козацькі розваги – 2017». На свято зібралися найсильніші богатирів з 13 обласних центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Традиційно, фестиваль організовують Всеукраїнський центр ФЗН «Спорт для всіх» та Міністерство молоді та спорту України.

Цьогоріч Волинську область представила команда-переможець обласного етапу фестивалю «Козацькі розваги» – «Маневичі 1» із смт Маневичі (Віктор Кушнір та Олександр Сидорчук).

У рамках заходу Президент федерації стронгмену, Чемпіон світу до 110 кг за версією WSF, переможець престижного міжнародного турніру зі стронгмену World Record Brakers України Сергій Конюшок та Заслужений майстер спорту України, 3-разовий Чемпіон світу в команді Олександр Пеканов проводили показові виступи для усіх бажаючих.

Програма заходу складалась із 4 конкурсів – «Колода», «Козацька вдача», «Козацька засіка», «Чумаки».

Отже, призові місця розподілилися таким чином: І місце – виборола Харківська область, ІІ місце посіла Волинська область, ІІІ місце дісталось Запорізькій області.

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» вітає наших богатирів та представника команди, директора Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергія Панасюка із призовим місцем та бажає подальших перемог.