Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!» в м. Рожище

 20.11.2019
Волинська область

12 листопада 2018 року пройшли Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!» в Рожищенському навчально-реабілітаційному центрі для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату.

Основна мета заходу – подарувати радість спортивного життя та показати важливість занять спортом для гармонійного фізичного і духовного розвитку вихованцям дитячих спеціальних закладів, дітям з фізичними та психічними вадами розвитку, профілактики шкідливих звичок й зниження психологічних факторів агресивності. Також проведено фахівцями Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» Всеукраїнську інформаційно-пропагандистську акцію «Червона картка» - «Реальність починається з тебе!».

Три команди: «Герої», «Україна» і «Шустрики» намагалась показати свою швидкість і спритність у трьох спортивних естафетах таких як: «Флорбол», «Садіння картоплі» та «Попади в ціль». Після закінчення естафет діти позмагалися в настільному хокеї.

Переможці,  призери  та команди-учасниці спортивних змагань були нагороджені  грамотами, призами та спортивною літературою на олімпійську тематику від ГО «Відділення НОК України у Волинській області» та Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх».