Всеукраїнські спортивно-масові заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!» пройшов в cелі Липляни

 10.11.2016
Волинська область

8 листопада 2016 року працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели фізично-оздоровчі масові спортивні заходами за Всеукраїнською програмою «Ти зможеш, якщо зміг я!» серед дітей-вихованців дитячих спеціалізованих заходів в Липлянській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті для дітей, які потребують корекції фізичного та розумового розвитку Ківерцівського району.

На початку змагань з привітальним словом виступив заступник директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Карпік Вадим Володимирович.

Працівники центру провели з учнями пізнавальну бесіду в якій розповіли про те, яке важливе місце відводиться заняттям фізичною культурою та спортом для здоров’я людини. Також ознайомили учнів з різними популярними серед молоді видами спорту, такими як воркаут, фрізбі, футбол та познайомили з Волинськими спортсменами, які цього річ прийняли участь у Олімпійських іграх у місті Ріо-де-Жанейро. Після цього вихованці мали змогу позмагатись у різних спортивних конкурсах.

Змагання були дуже напруженими та емоційними. Учні енергійно проявили себе у змаганнях з дартсу, «Силомірі», набиванні м’яча, а також показали неабияку спритність у змаганнях стрибків на скакалці. Дітки з небувалим азартом та підтримкою вчителів та однокласників старались показати якнайкращі результати у спортивних конкурсах.

В змаганнях з дартсу перемогу виборов Мажула Валентин, у змаганні «Стрибки на скакалці» - Юзетчук Іван, у «Силомірі» - Лухищерс Артем, у набиванні м’яча переможцем став Кожевич Самір.

Переможці та призери спортивних змагань були нагороджені дипломами та призами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».