Всеукраїнський фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

 23.09.2019
Волинська область

В період з 19 до 21 вересня 2019 року в місті Києві проходив фінал Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я - спортивна сім’я» серед ОЦЗФ «Спорт для всіх».

Цього року участь у фестивалі прийняло 19 команд з усіх областей України, які змагались за звання найспортивнішої родини України. Програма фестивалю включала 6 естафет: «Баскетбольні розваги», «Веселі перепони», «Веселий футбол», «Спритний павучок», «Стронг скейтер» та «Моторні ніжки».

Нажаль, переможці і призери обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я» за сімейними обставинами не змогли прийняти участь у Всеукраїнському фестивалі, тому Волинську область представляла команда, яка посіла 4-е місце в обласному фестивалі, сім’я Соломії, Юлії та Андрія Копитюків, із Ратнівського району, та завоювали 8-ме місце у Всеукраїнському фестивалі,     за що їм дякуємо.

Переможцями Всеукраїнського фестивалю стала команда Дніпропетровського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх». Друге місце посіла команда з Івано-Франківського обласного центру, а третє місце у сім’ї з Запорізького та Харківського обласного центру.