Всеукраїнський турнір з гандболу відбувся в м. Нововолинську

 30.10.2017
Волинська область

У місті Нововолинську в будинку спорту СОКу «Шахтар» відбувся ХVІ Всеукраїнський турнір з гандболу серед юнаків 2004-2005 рр.н., присвячений пам’яті судді міжнародної категорії Б.М. Макарова.

Захід організували Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», при сприянні відділу у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому, міського управління освіти та Нововолинського міського центру фізичного населення «Спорт для всіх» за програмою Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх у парках і скверах».

Турнір проводився з метою залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом, зокрема гандболом; організації активного змістовного дозвілля в колі сім’ї та друзів; пропаганди активного здорового способу життя та протистояння шкідливим звичкам; залучення дорослих у вихованні дітей у спільному проведенні активного дозвілля; забезпечення зайнятості дорослих і дітей у вільний від роботи і навчання час та покращення їх фізичного здоров’я за допомогою рухової активності; поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху в місті.

В змагання приймало участь 8 команд з міст: Ужгорода, Сквири, Запоріжжя, Мелітополя, Красилова, Києва, Луцька та господарі змагань Нововолинська.

Отже, призові місця розподілилися таким чином:

І місце посіла команда міста Києва

ІІ місце команда міста Нововолинська

ІІІ місце виборола команда міста Луцька.

По завершенню турніру переможці та призери отримали медалі, дипломи, кубки від організаторів заходу, а також команди призери турніру та кращі гравці по амплуа отримали призи від Федерації гандболу України.