XIV обласні змагання зі спортивного орієнтування та спортивного туризму «Спорт для всіх – запорука здоров’я»

 13.10.2019
Волинська область

09 жовтня 2019 року в м. Луцьку, в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки  відбулися ХIV обласні змагання зі спортивного орієнтування та спортивного туризму «Спорт для всіх – запорука здоров’я».

 Захід організували Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Центром туризму, спорту та екскурсій управління освіти Волинської облдержадміністрації та міським центром туризму, спорту та краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради.

Метою заходу стала пропаганда здорового способу життя в місцях масового відпочинку населення області, запобігання негативним проявам у середовищі дітей та молоді шляхом залучення до активних занять фізичною культурою і спортом, розвиток паркового орієнтування та техніки пішохідного туризму в області.

З вітальним словом на урочистому відкритті змагань виступив директор міського центру туризму, спорту і  краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради Андрій Єрко.

Понад 100  учасників змагань мали можливість продемонструвати свої вміння та навички зі спортивного орієнтування в заданому напрямку з роздільного старту, спортивного туризму з роздільного старту та спортивного орієнтування в заданому напрямку «лабіринт» з роздільного старту.

Також, під час заходу працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели інформаційно-пропагандистську акцію «Червона картка» - «Реальність починається з тебе».