Захід “Ти зможеш, якщо зміг я!” серед дітей-вихованців дитячих спеціальних навчальних закладів відбувся в ДНЗ № 21 Луцької міської ради

 04.12.2017
Волинська область

Комунальний заклад “Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради” продовжує проводити заходи в рамках Всеукраїнських масових спортивних заходів “Ти зможеш, якщо зміг я!” серед дітей-вихованців дитячих спеціальних навчальних закладів. Цього разу спортивне свято проходило в дошкільному навчальному закладі № 21 Луцької міської ради.

Програма заходу включала показові виступи, спортивні естафети та веселу руханку.

Команди «Росинка», «Промінчики», «Сонечко» та «Калинка» почергово виконували такі естафети: “Садіння картоплі”, “Снайпер”, “Крізь обруч”, “Знайди кульку”, “Котигорошко”, “Тунель”. Дошкільнята із завзяттям та наполегливістю долали перешкоди, змагаючись зі своїми суперниками на спритність, швидкість, кмітливість, точність влучення в ціль. Справляючись з виконанням завдання кожної наступної естафети, в учасників змагань додавалась впевненість у своїх силах. Усі вони переконливо довели свою готовність до фізичних випробувань та спортивного суперництва. Щасливі очі дітей випромінювали радість та задоволення від участі у спортивному заході.

На завершення свята організатори підготували для вихованців дошкільного закладу веселу руханку, яку дітлахи виконували із великим задоволенням.

Приємні емоційні враження отримали всі присутні на заході від показових виступів з художньої гімнастики у виконанні Валерії Калиш (тренер Наталія Данелюк) та вихованок молодіжного спортивного клубу «Астра» з композицією «Маленькі ляльки» (тренери: Ілона Барбулов, Тетяна Корнелюк).

Команди-учасниці змагань були нагороджені дипломами та подарунками від організаторів заходу.