Згоранський фестиваль пляжного волейболу – активний відпочинок

 21.07.2015
Волинська область

Як активно відпочивати та отримувати користь й задоволення від фізичної активності знають на Волині. Усі любителі й прихильники здорового способу життя щорічно збираються на волейбольних майданчиках поблизу мальовничого озера аби поборотись за кубок Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

16-19 липня 2015 року на озері Згоранське, с. Згорани Любомльського району Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно відділом у справах молоді та спорту Любомльської райдержадміністрації провели Х обласний фестиваль з пляжного волейболу. Головною метою даного заходу є залучення населення області до рухової активності та занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, організація активного, змістовного дозвілля в місцях масового відпочинку населення, а також розвиток пляжного волейболу в області.

У змаганнях взяли участь 33 команди у вікових категоріях: чоловіки до 35 років, 36-45 років, 46 років і старші, жінки. Окрім команд з Волинської області (команди м. Луцьк, м. Ковель, м. Нововолинськ, смт. Шацьк, смт. Стара Вижівка) на фестиваль завітали гості з Рівенщини (команда смт. Млинів) та Львівської області (команди м. Львів, м. Сокаль та м. Червоноград).

На урочистому відкритті фестивалю усіх учасників привітали директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад, начальник відділу у справах молоді та спорту Любомльської райдержадміністрації Гіль Руслан та головний суддя змагань директор місцевої ДЮСШ Сац Василь.

У ході запеклих матчів місця серед вікових категорій розподілились наступним чином:

Серед чоловіків віком до 35 років перше місце виборола команда з м. Луцьк (Капелусь Сергій – Положевець Віктор), друге – команда м. Млинів (Покотило Олег - Михайлов Віктор), третє – команда з м. Ковель (Грек Вадим – Майданець Олександр).

У віковій категорії чоловіки 36-45 років переможцем стала команда з м. Луцьк (Лісобей Володимир – Мельник Олександр), срібним призером стала команда з смт. Стара Вижівка (Гурький Олександр- Хлопук Генадій), бронзові нагороди виборола команда з смт. Шацьк (Сінчук Микола – Найда Віктор).

Серед чоловіків віком 46 років і старші перше місце посіла команда з м. Луцьк (Рясик Ігор – Тартаковський Ігор), друге місце – команда смт. Стара Вижівка (Чорний Петро – Бащук Ярослав), третє місце у команди з м. Ковель (Левчук Микола– Шворак Анатолій).

Серед жінок перемогу святкувала команда з м. львова (Фігура Оксана – Чарнож Тетяна), срібні медалі завоювали представниці комади з м. Ковель (Шматюк Марина – Філонович Любов), третє місце посіла команда з м. Червоноград (Шевчук Галина – Степанич Тетяна).

Переможці та призери фестивалю були нагороджені медалями, грамотами, дипломами, кубками і призами від організаторів та спонсорів.