«Здоровим бути модно!»

 07.04.2015
Закарпатська область

«Здоровим бути модно!» під таким гаслом у м. Мелітополь 3-5 квітня 2015 року пройшла обласна спартакіада серед збірних міст та сільських районів з 2- видів спорту (волейбол та шахи).

Організаторами змагань виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради.

Змагання проводились з метою: популяризації занять фізично культурою і спортом, веденням здорового способу життя, підвищення ефективності підготовки запорізьких спортсменів до Всеукраїнських змагань.

Офіційними особами на заході були: начальник управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради Губська Наталья Юріївна, головний спеціаліст Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації Єгорова Ірина Володимирівна, директор КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР Рибченко Олег Володимирович, директор Мелітопольського міського центру фізичного здоровя населення «Спорт для всіх» Гур’єва Валентина Олександрівна, директор Мелітопольської ДЮСШ № 3 Жорняк Андрій Миколайович.

З привітальними словами на відкритті виступили: начальник управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради Губська Наталья Юріївна, головний спеціаліст Управління фізичної культури, молоді та спорту Запорізької обласної державної адміністрації Єгорова Ірина Володимирівна.

Наймолодші спортсменки з художньої гімнастики привітали наших учасників своїми найкращими показовими виступами.

За плідну працю в розвитку спорту для всіх в м.Мелітополь пам’ятний подарунок було вручено директору міського центру ФЗН «Спорт для всіх» Валентині Гурєвій.

В змаганнях з шахів прийняло участь 11 команд, з волейболу 16 команд. Загалом 155 учасників прийняли участь з міст та районів області (м. Мелітополь, м. Бердянськ, м. Запоріжжя, м. Енергодар, м. Токмак, Приморський р-н, Гуляйпільський р-н, Михайлівський р-н, Пологівський р-н, Мелітопольський р-н, Запорізький р-н, Приазовський р-н, Якимівський р-н, Куйбишевський р-н, Веселівький р-н, К-Дніпровський р-н, Бердянський р-н).

В залах велась запекла боротьба була позитивна атмосфера, та незабутні емоції від самої гри.

Перше місце в волейболі виборола команда м. Запоріжжя, друге місце посіла команда м. Мелітополь, третє місце команда Пологівського району.

В шахах перше місце зайняли м. Енергодар, друге м. Мелітополь, третє Якимівський р-н.

Після завершення змагань з привітальним словом та подякою виступив директор обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Олег Володимирович Рибченко.

Учасники змагань були нагороджені медалями та грамотами обласного центру ФЗН «Спорт для всіх», а переможець з волейболу кубком. медалями та грамотами.

Усі учасники отримали масу задоволення, бадьорості та позитиву, і кожен учасник відчув, що «Здоровим бути модно!»