«Даруємо радість дітям!»

 28.11.2017
Запорізька область

Під таким гаслом в спорткомплексі Пологівської ДЮСШ Запорізької області щорічно проходить турнір з футзалу, який традиційно проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради спільно з пологівським міським центром ФЗН «Спорт для всіх» (директор Михайло Садовий) та Пологівською ДЮСШ (директор Віктор Кулініч).

В цьому році учасниками змагань були юнаки 2007 р.н. Дев’ять команд, понад 100 юних спортсменів, мали шанси вибороти нагороди турніру. На змагання прибули команди: «Гірник» Дніпрорудне, «Колос» Вільнянської ДЮСШ, «Олімпієць» Приморської ДЮСШ, «Бізон» Більмак, «Дизеліст» Токмак, «Отаман» Гуляйполе, «Надія» Чернігівка та дві команди місцевої ДЮСШ.

Після попередніх змагань визначилися чотири колективи, яки боролися за нагороди турніру.

У матчі за третє місце команди ДЮСШ-1 Пологи не залишила шансів юнакам дніпроруднинського «Горняка». Рахунок зустрічі 11-0 це підтверджує. У матчі за головний приз зустрілися команди ДЮСШ-2 Пологи та токмацький «Дизеліст». В запеклій боротьбі вдача посміхнулася юнакам з міста Токмака. Перемога з рахунком 2-0 вивела на перше місце команду «Дизеліст» (тренер Артем Алексєєв). Друге та третє місця за вихованцями пологівської ДЮСШ (команди готовили Віктор Кулініч та Денис Удод).

Директор обласного центра ФЗН «Спорт для всіх» Олег Рибченко вручив призи кращим гравцям турніру: Ликов Микита – ДЮСШ-1, Шаповал Давид - «Дизеліст», Тоцький Єгор - ДЮСШ-2 та Небаба Олександр - «Надія». Окремий приз отримала Єлізавета Падалка, єдина дівчина на турнірі, яка виступала за команду «Бізон».

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами ОЦ ФЗН «Спорт для всіх».

Тренери, представники команд та батьки юних спортсменів, які традиційно супроводжують свої команди, відзначили високий рівень проведення заходу, який був забезпечений колективом Пологівської ДЮСШ.