«Даруємо радість дітям!»

 01.12.2016
Запорізька область

Під таким гаслом в спорткомплексі Пологівської ДЮСШ пройшов турнір з футзалу, який традиційно проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради спільно з пологівським міським центром ФЗН «Спорт для всіх» (директор Михайло Садовий) та Пологівською ДЮСШ (директор Іван Сіденко).

В цьому році учасниками змагань були юнаки 2003 р.н. Вісім команд, понад 100 спортсменів, мали шанси вибороти нагороди турніру. На змагання прибули команди: «Гірник» Дніпрорудне, «Колос» Вільнянської ДЮСШ, «Олімпієць» Приморської ДЮСШ, «Бізон» Куйбишево, «Дизеліст» Токмак, «Надія» Чернігівка та два місцевих колективи «Мінерал» та «Батьківщина» ДЮСШ Пологи.

У вирішальному двобої зустрілися неодноразові переможці та призери обласних змагань – команди «Мінерал» ДЮСШ Пологи та «Олімпієць» Приморської ДЮСШ . Перемігши з рахунком 7-0 перше місце вибороли юнаки Пологівської ДЮСШ (тренер Віктор Кулініч). Срібні нагороди отримали вихованці Приморської ДЮСШ (тренер Віктор Клименко). За третє місце змагалися команди «Гірник» та «Дизеліст». В запеклій боротьбі з рахунком 2-0 перемогли футзалісти міста Токмака (тренер Володимир Тумановський).

Приз кращого гравця турніру директор обласного центра ФЗН «Спорт для всіх» Олег Рибченко вручив гравцю команди «Мінерал» Роману Боговину.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами ОЦ ФЗН «Спорт для всіх».

Тренери, представники команд та батьки юних спортсменів, які традиційно супроводжують свої команди, відзначили високий рівень проведення заходу, який був забезпечений колективом Пологівської ДЮСШ.