День фізичної культури та спорту на Запоріжжі

 22.09.2015
Запорізька область

12 вересня 2015 року в мальовничому парку м. Запоріжжя «Дубовий гай» святкували День фізичної культури та спорту в Україні.

 

Організаторами заходу виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, відділення НОК в Запорізької області.

 

Захід проводився з метою здійснення активної пропагандистської кампанії, направленої на залучення громадян до регулярних занять фізичною культурою і спортом, демонстрацію та популяризації видів спорту і спортивних активностей.

 

Офіційними особами на заході були: голова облдержадміністрації Григорій Самардак і його заступник Едуард Гугнін, депутати обласної ради Петро Гончарук і Станіслав Межебицький, начальник управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА Наталія Власова та голова Запорізького обласного відділення НОК Запорізької області Володимир Лобанов.

 

З привітальними словами на відкритті виступив голова облдержадміністрації Григорій Самардак.

 

На святі підведені підсумки роботи за 2015 рік. Кращим спортсменам року та тренерам   вручені нагороди, грамоти та подарунки.

 

Тільки у чемпіонатах України з початку 2015 року запоріжці завоювали понад сто медалей різного гатунку. Особливо відзначилися спортсмени, які займаються греко-римською боротьбою, та дзюдоїсти. Нині вони посідають перші місця у спортивному рейтингу нашої країни.

 

На святі в "Дубовому гаї" відзначили тих спортсменів, тренерів, посадовців і громадських діячів, які зробили найбільший внесок у розвиток фізичної культури та спорту в нашій області. Ордени "За заслуги перед Запорізьким краєм" та Почесні грамоти обласної ради їм вручив депутат облради Микола Ярмощук.

 

Програма свята згуртувала різні категорії людей. Всім було чим займатись. Особливо цікавою для дітей стала гра настільного хокею, шашок, гра з м’ячем та дартсу.

 

Всі учасники конкурсів отримали задоволення та сувеніри з символікою