День молоді на березі «Азовського моря»

 06.07.2017
Запорізька область

На при кінці червня 2017 року у м. Бердянськ Запорізької області на березі «Азовського моря» відбувся спортивно-масовий захід з нагоди Дня молоді серед студентської молоді .

Організаторами заходу виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, відділення НОК в Запорізької області.

Захід проводився з метою створення сприятливих умов для розвитку і самореалізації української молоді, об’єднання активної молоді, надання можливості проявити свої таланти, а також вдосконалення форм організації фізкультурно-оздоровчої роботи серед молоді шляхом її залучення до занять фізичною культурою та спортом.

З привітальними словами на спортивно-масовому заході виступили начальник відділу з питань молоді Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Ольга Гнипа та заступник директора КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради Світлана Макаренко.

На спортивно-масовому заході приймали участь три команди різних категорій обласної студентської ради. Всім було дуже цікаво, захоплено змагатися у різних естафетах та вболівати за свою команду. Та як завжди перемогла «Дружба».

Всі учасники конкурсів отримали задоволення та подарунки від КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради та відділення НОКу в Запорізької області.

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди Дня Конституції України грамотою Голови Запорізької обласної адміністрації нагороджено директора КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради Олега Рибченка.