Фінальна весна стартувала!!!

 12.03.2015
Запорізька область

7 березня у спортивному комплексі Пологівської ДЮСШ стартували фінальні змагання першості області з футзалу під гаслом «Граємо за Україну разом!» серед юнаків 2000-2001 рр.н. Вітали учасників фіналу мер міста Пологи Віктор Корольов, директор КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР Олег Рибченко та директор Пологівської ДЮСШ Іван Сіденко. Сім колективів почали боротьбу за перемогу. Нажаль не прибув на матчі запорізький «Мегаполіс», який мав усі шанси посісти призове місце.

Команди провели 11 матчів і мають такі показники перед заключним туром, який пройде 15 березня у м. Енергодар.

«Темп» Енергодар – 9 очок.

«Таврія» Василівка - 9.

ДЮСШ Пологи - 9.

«Аріс-1» Мелітополь - 9.

«Аскон» Якимівка – 3.

«Аріс-2» Мелітополь - 0.

ДЮСШ Чернігівка – 0.

 

Чотири команди мають однакові шанси стати переможцем змагань, які проводить КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради разом з управлінням молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації та обласною асоціацією міні-футбола (футзала).

09 березня п.р. місто Токмак продовжило естафету проведення фінальних змагань. У спортивному комплексі «Дизеліст» розпочали боротьбу за медалі юнаки 2002-2003 рр.н. Всі вісім фіналістів прибули на ігри. В 11 матчах з 13 боротьба велася до останніх секунд. перед останнім ігровим туром, який пройде 22 березня у м. Токмак, команди мають такі здобутки:

«Темп» Енергодар – 12 очок

ДЮСШ Чернігівка – 10

«Отаман» Гуляйполе – 9

«Спартак» Мелітополь – 6

ДЮСШ Токмак – 5

«Енергія» Енергодар – 4

«Аріс» Мелітополь - 1

ДЮСШ Оріхів – 1

При такому розкладі теоретичні шанси посісти призове місце є у всіх команд.