Фінальний турнір з волейболу серед команд сільських рад та територіальних громад Мелітопольського району

 30.10.2019
Запорізька область

27 жовтня 2019 року в місті Мелітополі на базі ДЮСШ №1 відбулися фінальні змагання з волейболу серед команд сільських рад та ОТГ під гаслом «Здорова молодь – здорова нація».

Організаторами турніру виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради та КЗ «Районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Мелітопольської районної ради.

Головною метою проведення турніру є підвищення значимості фізичної культури і спорту, як важливої складової у формуванні здорового способу життя, підвищення спортивної майстерності волейболістів, популяризації фізичної культури та спорту серед різних верств населення а також організації активного та змістовного дозвілля молоді.

У змаганнях з волейболу прийняли участь п’ять найсильніших команд. До суддівства змагань були залучені тренери з волейболу КЗ «РЦФЗН «Спорт для всіх» Мелітопольської райради.

Під час проведення змагань спортсмени продемонстрували згуртованість своїх команд, майстерність, прагнення до перемоги, добрі фізичні та психологічні якості. Запекла боротьба на майданчику і бурхливі емоції серед вболівальників панували в спортивній залі до останніх хвилин кожної гри і всього турніру.

У гострій, безкомпромісній боротьбі перше місце виборола команда «Промінь» (Промінівська сільська рада), друге – команда «Фруктове» (Фруктовська сільська рада), третє  місце у волейболістів Мирненської територіальної громади. Четверте і п’яте місця посіли відповідно команди «Чехоград» (Новгородківська сільська рада) та представники Семенівської сільської ради.  

Команді-переможниці було вручено  почесний Кубок, медалі та грамоти КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР , а команди – призери  були нагороджені медалями та грамотами.

КЗ «РЦФЗН «Спорт для всіх» Мелітопольської райради Запорізької області вітає переможців і призерів змагань.

Нагородження переможців та призерів  провели директор КЗ «РЦФЗН «Спорт для всіх» Мелітопольської райради Лінник Андрій Анатолійович та головний фахівець КЗ «Обласний центр ФЗН «Спорт для всіх» ЗОР Біляєв Володимир Костянтинович.

КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР (директор Олег Володимирович Рибченко) висловлює велику подяку усім спортсменам, тренерам та представникам команд за участь у змаганнях. А також велика подяка організаторам турніру, директору КЗ «РЦФЗН «Спорт для всіх» Мелітопольської районної ради Ліннику Андрію Анатолійовичу та начальнику управління молоді, фізичної культури та спорту Мелітопольської міської адміністрації  Жорняку Андрію Миколайовичу та партнерам за співпрацю у підготовці та проведенні чудового спортивного свята.