Футбольна весна 2019

 14.05.2019
Запорізька область

Теплі весняні дні, найкраща нагода провести час із користю, для себе та свого здоров’я.Так, напередодні весняних свят, у селі Велика Знам’янка Запорізької області, на базі КЗ «Великознам’янська ЗОШ І–ІІІ ступенів №1»,

Великознамянським сільським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено турнір з футболу.

Участь в спортивному заході прийняли, команди всіх чотирьох шкіл села, які складалися з учнів 5–9 класів. Внаслідок завзятої та наполегливої боротьби команда КЗ «Великознам’янська ЗОШ І–ІІІ ступенів №1»,  посіла І місце.  ІІ, ІІІ, ІV місця поділили між собою КЗ «Великознам’янська ЗОШ І–ІІІ ступенів №2», КЗ «Великознам’янська ЗОШ І–ІІІ ступенів №3», КЗ «Великознам’янська ЗОШ І–ІІІ ступенів №4»,   відповідно. В цілому, атмосфера спортивних змагань та дух боротьби позитивно відбились не тільки на гравцях, а й на всіх хто був присутній на даному турнірі.

Футбольна весна 2019

Сьогодні для багатьох учнів футбол не просто гра, а спосіб самовираження та самовдосконалення, який є невід’ємною складовою, їх розвитку та становлення. Через те, даного роду змагання, мають особливе значення в громадському житті учнівської спільноти села Велика Знам’янка.