«Граємо за Україну разом!»

 17.01.2017
Запорізька область

Під таким гаслом щорічно КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради за підтримки обласної асоціації футзалу проводить обласний турнір з футзалу серед юнаків по трьом віковим групам. 03 січня старували змагання серед юнаків 2002 р.н. В цьому році підтвердили участь 72 команди, це понад 1000 юних футболістів.

Змагання планується проводить у містах Запоріжжя, Мелітополь,Токмак, Енергодар, Василівка, Пологи, Гуляйполе.

Переможці та призери змагань отримають кубки, медалі та грамоти обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та цінні подарунки від спонсорів змагань.

КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради висловлює подяку керівникам спортивних споруд за надання спортивної бази для проведення юнацьких змагань з футзалу безкоштовно.

На змаганнях, які проходили у спортивному комплексі міста Токмак, було проведено нагородження бронзових призерів першості області з футболу серед юнацьких команд сезону 2016 року. Гравцям команди «Лиман» Якимівського району та тренеру Валерію Усояну нагороди вручив заступник голови комітету з проведення змагань ЗОФФ Олег Рибченко.