Хто з фізкультурою на «ти», в житті досягне він мети!

 07.05.2015
Запорізька область

29-30 квітня 2015 року у с. Мала Токмачка Оріхівського району Запорізької області в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів було проведено обласний турнір з футболу серед юнаків 2002-2003 р.н. на призи Героя Радянського Союзу Спиридона Юхимовича Білого.

Організаторами заходу виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР, Малотокмачанський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» .

Захід проводився з метою виховання у населення стійкого інтересу і звички до систематичних занять фізичною культурою і спортом та популяризації здорового способу життя.

Серед юнаків шести команд велася запекла боротьба, гарна підтримка глядачів та незабутні емоції від самої гри.

Перше місце виборола команда смт. Чернігівка, друге місце посіла команда м. Вільнянськ , третє місце команда м. Пологи .

З привітальними словами на відкриті турніру виступила голова районної ради Дудченко Каріна Василівна, голова районної організації ветеранів України Ревуцький Іван Миколайович та директор ЗОШ Гамов Олександр Григорович. Та вшанували хвилиною мовчання тих, хто поліг у боротьбі за український народ, за українську землю.

Усі учасники були нагороджені кубками, медалями, грамотами та м’ячами від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» ЗОР та подарунками від спонсорів.

«Головне – здоровим бути, це потрібно всім збагнути,

тому ти, це пам’ятай про здоровий спосіб дбай!»