«Козацькі розваги» серед малечі

 30.10.2017
Запорізька область

«Щоб здоровим бути сповна фізкультура усім потрібна!» під таким гаслом 27 жовтня 2017 року в м. Запоріжжі у дошкільному навчальному закладі комбінованого типу №281 «Журавлик», відбувся спортивно-розважальний захід “Козацькі розваги ”. Дійство зібрало дітей старших вікових груп, які були розподіленні на 3 команди.

Організаторами заходу виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації та дошкільний навчальний заклад №281 «Журавлик»ЗМР.

Головною метою є формування у дітей дошкільного віку сталої традиції до занять фізичною культурою і спортом; покращення рівня фізичного стану дітей за допомогою фізичних вправ і рухливих ігор; формування основ здорового способу життя та організація змістовного активного дозвілля дітей; формування патріотичних почуттів підростаючого покоління, які засновані на відповідальності та гідності за свою команду.

На заході були присутні директор дошкільного навчального закладу №281 «Журавлик»ЗМР Кісельова Алла, директор КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради Рибченко Олег та головний спеціаліст Клець Ірина.

Чудова ранкова погода та бадьорий настрій захопив усіх після розминки під назвою «Спритні козачата» - вихователі, які допомагали у суддівстві, самих дітей. Дітлахи у чудовому гральному настрої були налаштовані на найбільшу кількість перемог у 5 цікавих естафетах, але як завжди у змаганнях перемогла дружба.

Учасники отримали призи, подарунки та спортивний інвентар від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради.