«Краща у Світі трудова молодь Запоріжжя»

 01.06.2017
Запорізька область

Уже четвертий раз відбувся «Світ трудової молоді», на узбережжі Азовського моря у смт. Кирилівка Запорізької області на базі відпочинку «Приморська Галатея». Участь у фестивалі взяло понад 100 молодих представників різних промислових підприємств, установ та організацій регіону, а саме: комбінату «Запоріжсталь», залізорудного комбінату (м. Дніпрорудне), ДП «Івченко-Прогрес», вогнетривног заводу, титано-магнієвого комбінату, трансформаторного заводу, «Укрграфіту» та «Дніпроспецсталі». Цього року до участі у фестивалі вперше долучилася команда обласної студентської ради.

Фестиваль організовано Управлінням молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, обласним центром молоді, обласним центром патріотичного виховання молоді, обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та лідерами обласної ради трудової молоді. Фестиваль проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.

У рамках фестивальної програми команди боролися за літній кубок КВК, демонстрували свою спортивну майстерність у волейболі, настільному тенісі та дартсі, виявляли найкращих у танцювальному батл-конкурсі та помірялися інтелектуальними здібностями у грі «Що? Де? Коли?».

За результатами змагань перше місце виборола команда ДП «Івченко-Прогрес», друге місце розділили команди обласної студентської ради та заводу «Запоріжтрансформатор», третє місце посіла команда комбінату «Запоріжсталь».

Учасники були нагороджені грамотами, медалями, кубками та пам’ятними подарунками від організаторів фестивалю.