«Кубок Вільнянського міського центру з нагоди Дня Захисника України»

 27.10.2020
Запорізька область

На футбольному полі зі штучним покриттям ДЮСШ «Колос» 17 жовтня 2020 року у м. Вільнянськ Запорізької області відбувся обласний турнір з футболу серед аматорських команд, який  було присвячено Дню Захисника України під гаслом «Спорт для всіх - радість життя».

Організаторами заходу  виступили: Вільнянський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділ фізичного здоров’я населення КУ “Централізована бухгалтерія закладів та установ молоді, фізичної культури та спорту» ЗОР.

Захід проводився з метою залучення різних верств населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя та  підвищення спортивної майстерності футболістів.

У цих змаганнях прийняли участь чотири команди Вільнянського району: «Купріянівка» (с.Купріянівка), «Команда» (м.Вільнянськ), «П-Михайлівка» (с.Петро-Михайлівка), та ФК« Антонівка» (м. Вільнянськ).

І місце - виборола команда «Купріянівка»;

ІІ місце - «Каманда»;

ІІІ місце - ФК« Антонівка».  

Команди продемонстрували завзяту командну гру в наполегливій та безкомпромісній боротьбі за почесне призове місце та звання переможця. Інтрига до останньої хвилини панувала на полі в кожній грі.

Команди-переможець та призери були нагороджені кубками, гравці та тренери команд призерів - медалями та грамотами від відділу фізичного здоров’я населення КУ «ЦБ закладів та установ молоді фізичної культури та спорту» ЗОР.

Відділ фізичного здоров’я населення КУ «ЦБ закладів та установ молоді фізичної культури та спорту» Запорізької обласної ради дякує за допомогу в організації і проведенні спортивно - масового заходу директору Вільнянського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігорю Пілявському та висловлюємо слова подяки представникам команд за участь у змаганнях.

Вітаємо всіх учасників змагань і бажаємо нових перемог в майбутніх випробуваннях, а нашим захисникам бажаємо міцного здоров’я та мирного неба.

При проведенні змагань були враховані вимоги протиепідемічної безпеки від COVID-19».